Doesburg heeft een hondenwasplaats. Doggy Wash is een nieuw initiatief van Faunaland, waarbij met hulp van een computer je hond kan worden gewassen.

Een soort van wasstraat voor honden, zou je het ietwat gekscherend kunnen noemen. Bij Doggy Wash plaats je jouw hond in een soort van vitrine, waarna je na het inwerpen van munten het wasprogramma kiest. Bijvoorbeeld gewone shampoo of anti-teken shampoo. Daarna vertelt een computerstem wat je moet doen.

De hondenwasplaats is dus een zelfbedieningsmachine met behulp van een computer. Tot 6 april zijn munten voor de automaat tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de kassa van Faunaland in de Ooipoortstraat. Ook is het mogelijk om gewone euromunten te gebruiken.

Doggy Wash is gevestigd aan de achterzijde van de dierenwinkel en is bereikbaar via de parkeerplaats achter de Albert Heijn. Doggy Wash is sinds kort open en volgens een winkelmedewerker wordt er al veel gebruik van gemaakt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.