Delikasa houdt kaasdragerswedstrijd voor CliniClowns

Delicatessenwinkel Delikasa in Doesburg gaat een kaasdragerswedstrijd houden. Dat gaat op 14 september gebeuren. Eigenaresse Marja Aarts van Delikasa roept op om deel te nemen aan deze dag, omdat de kaasdragerswedstrijd in het teken staat van de CliniClowns.

 

Bij de kaasdragerswedstrijd op zaterdag 14 september moeten deelnemers een bepaald parcours afleggen. Om de wedstrijd zijn een tal van activiteiten te doen zoals springen in een springkussen en gezichten laten schminken. Het inschrijfgeld voor deelname aan de kaaasdraagwedstijd komt volledig ten goede van het goede doel. Bij de wedstrijd wordt een kaasdrager beladen met kaasdummies en wordt door twee mensen gedragen.

 

‘Ik organiseer een kaasdragerswedstrijd, heb een springkussen van ALFUN gratis aangeboden gekregen en ben bezig met schminkers die kinderen kunnen schminken als clown. Verder probeer ik living statues met thema clown te vinden’, aldus Aarts.

 

Aarts vervolgt: ‘Er wordt in diverse winkels gecollecteerd en de knuffelmuis TOET van CliniClowns zal te koop worden aangeboden. Indien mogelijk komt er een informatiestand van de CliniClowns en zal de ambassadeur van deze streek aan het eind van de dag de cheque met het opgehaalde bedrag in ontvangst nemen’.

 

De Zaterdagcommissie van de Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) heeft aan Aarts kenbaar gemaakt zorg te dragen voor een activiteit in de Meipoortstraat zodat de hele stad in het teken van de CliniClowns komt te staan.

 

Aarts is nog op zoek naar enthousiaste Doesburgers die ervoor gaan zorgen dat de kaasdragerswedstrijd een succes gaat worden en er de hele dag ‘kaas gedragen’ gaat worden. Wie mee wil helpen, dan dit kenbaar maken via info@delikasa.nl of door dit in de winkel in de Kerkstraat 8 kenbaar te maken.

 

1 reactie

  1. Hanzestad Radio

    Een goede en mooie actie van Delikasa.

    Wij hebben besloten om onze voice over een promo in te laten spreken die elke dag 4x voorbij komt om zo meer aandacht voor dit evenement te krijgen.
    En natuurlijk gaan we ook kijken of we zelf een team kunnen maken die mee doet.
    Nu maar hopen dat het weer mee zit en we maken er een leuke middag van.TOP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑