Doesburgers met IT-product in race voor ondernemersprijs

Drie Doesburgse internetondernemers zijn in de race voor ondernemersprijs. Casper Bakker, Stephan Groen en Pascal Kousbrouk van Logict zijn met hun product Picqer genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2013.

 

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland. De uitreiking van de awards zal op 8 november plaatsvinden in de Convention Factory te Amsterdam.

 

De Innovation Awards brengen innovatieve concepten onder de aandacht bij multinationals en het grote publiek. In aanloop naar de finale komen de deelnemers in contact met incubators, investeerders, adviseurs en andere innovators.

 

Het concept dat de meeste stemmen ontvangt via Twitter, Facebook, LinkedIn wint de publieksprijs en wordt onder andere beloond met 40.000 euro mediawaarde op nu.nl en nuzakelijk.nl. Wie een stem uit wil brengen op het Doesburgse product Picqer, kan dat doen via een speciale site.

 

Picqer is het eerste Warehouse Management System in de Cloud waarmee je direct aan de slag kunt, zonder consultants. Niet maandelang consultants over de vloer, servers aanschaffen en installeren, trainingen voor het personeel. Gewoon via de website een account aanmaken en zèlf in een dag je hele magazijn automatiseren.

Picqer

 

 

2 reacties

  1. Martin Korporaal

    Leuk om dit bericht via verschillende kanalen te lezen. Leeft dus goed onder Doesburgers. Heel veel succes met het behalen van de award. Mijn stem is uitgebracht.

  2. Eric Pellis

    En terecht, firma LOGICT is ook voor ons een perfecte partner; top-producten die zeer eenvoudig in gebruik zijn en een customer support door flexibele & professionele mensen. Een aanbeveling voor ieder bedrijf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑