Sportclub Doesburg gaat leden bestraffen wanneer ze het verbod, om de voetbalvelden te betreden, overtreden. De velden op het sportpark zijn ingezaaid en hebben rust nodig. Daarom is het niet toegestaan om de velden te betreden.

 

Niet iedereen houdt zich aan het veldverbod, meldt de voetbalclub op haar site. ‘Helaas hebben wij moeten constateren dat er ondanks dit verbod nog regelmatig mensen een balletje komen trappen op onze velden.’

 

Gevolg van het overtreden van het veldverbod is dat Sportclub Doesburg streng gaat optreden tegen overtreders. De politie en de Bijzonder Opsporings Ambtenaar (BOA’s) van de gemeente zijn ingelicht. Zij zullen, zo meldt Sportclub Doesburg, handhavend optreden tegen overtreders.

 

Leden van Sportclub Doesburg die zich niet aan het verbod houden. Kunnen een extra sanctie van het bestuur tegemoet zien indien ze worden betrapt.

 

De velden op ons Sportpark zijn onlangs ingezaaid. Om volgend seizoen optimaal gebruik te kunnen maken van de velden hebben deze nu rust nodig. Daarom is het ten strengste verboden de velden te betreden.