Een smakelijke uitbreiding voor Delikasa. De delicatessenwinkel aan de Kerkstraat heeft een extra virgine olijfolie uit Griekenland aan het assortiment toegevoegd. ‘Biologisch, koudgeperst en niet gemengd met andere oliën’, zo laat eigenaresse Marja Aarts weten op Facebook.

Ze schrijft: ‘Nieuw bij Delikasa! Oil in the family’. De olijfgaard ligt in de bergen van Kreta en de prachtige olijfolie wordt op authentieke wijze bereid door een Nederlands-Griekse familie. ‘De extra virgine olijfolie is biologisch, koudgeperst en niet gemengd met andere oliën. Een zuiver een eerlijk product.’

Fairtrade producten
Recent werd het assortiment van Delikasa al uitgebreid met fairtrade producten uit de Filippijnen, onder andere bananenchips, zwarte rijs en kokosnootolie.

Metworst
Bovendien zijn sinds begin dit jaar alcoholarme en alcoholvrije wijnen van Dreamline verkrijgbaar en haalde Marja Aarts het nieuws met haar eigen metworst met Doesburgse mosterd.

(foto: Facebookpagina Marja Aarts)

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.