De vakantie is begonnen en dat is voor Brasserie Het Zesde Zintuig aanleiding een leuke actie te starten. De hele maand augustus betaal je voor de proeverij van zes gangen geen 47,50 euro per persoon, maar 43,50 euro.

Een korting van 4 euro op de proeverij van zes gangen bij Brasserie Het Zesde Zintuig in de maand augustus. Voor deze heerlijke avond betaal je in die periode geen 47,50 euro per persoon, maar 43,50 euro per persoon.

Dranken inbegrepen
Bij de prijs zijn diverse dranken inbegrepen: tapbier, huiswijn, frisdranken, koffie en thee. Voor de overige drankjes berekenen Hannie en Yvo Vos een kleine toeslag.

Proeverij
De proeverij kan alleen per tafel worden afgenomen en je dient voor 19.30 uur binnen te zijn. De avond uit duurt ruim drie uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.