Een tweede leven voor een dode perenboom! Houtdraaier Ronald Kanne haalde vorig jaar een dode perenboom uit de tuin van Het Arsenaal 1309 en nu keert het hout terug in de vorm van peper- en zoutmolens. Maar liefst 22 stuks hebben een plek gekregen op de tafels.

Het is een mooi staaltje van recycling: een dode perenboom begint aan een tweede leven in Het Arsenaal. Vorig jaar verwijderd door houtdraaier Ronald Kanne, die vervolgens met het hout aan de slag is gegaan.

Nieuwe kaart
Het resultaat, aldus Het Arsenaal op haar Facebookpagina: 22 peper- en zoutmolens, die terecht zijn gekomen op de tafels van de horecagelegenheid.

Nog een goede reden nodig om ze te gaan bekijken: de nieuwe lunch- en dinerkaart van Het Arsenaal. In gebruik sinds woensdag 19 juli.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.