Aquarelleren zien velen als een ietwat oubollige techniek, maar niets is minder waar. Er zijn vele nieuwe ontwikkelingen op dit gebied en deze kunt u bekijken tijdens de demonstratie bij Kunstbrug op zaterdag 20 mei van 12.00 tot 16.00 uur.

Arne van der Ree, als ‘huiskunstenaar’ van Winsor & Newton, zal de grote verscheidenheid aan aquarelmaterialen demonstreren van Winsor & Newton. Het gaat hierbij om onder andere een nieuwe lijn aan papieren, aquarelmarkers, aquarelsticks en mediums.

Voor velen zal er een hele nieuwe wereld aan mogelijkheden open gaan om eens wat meer ‘out of the box’ te denken en met mixed media technieken aan de slag te gaan in plaats van alleen maar (aquarel)verf en penseel.

U kunt op ieder moment tijdens de demonstratie binnen komen lopen, kijken naar de demo en daarbij ook nog uw vragen stellen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.