De tweede Montmartre markt van het seizoen wordt op zondag 28 mei van 10.00 – 17.00 uur gehouden in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg.

Op 30 april was de eerste Montmartre markt  en dat was een daverend succes met veel publiek en een uitstekende sfeer. Dit jaar vijf Montmartre Markten op de laatste zondagen van de maanden april, mei, juni, juli, augustus op de Vischmarkt en de Roggestraat.

Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd.  De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt.

Op zondag 28 mei de tweede Montmartre markt van het seizoen tussen 10.00 – 17.00 uur. Op de markt leuke kramen met Frans gerelateerde producten zoals wijn, kaas en noten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken.

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen, en ga lekker op een sfeervol terras zitten en luister naar de live muziek van Al Capone met swingende Django Reinhardt klanken of naar Pierre en Gerdy met heerlijke Franse Chansons et Musette…. oftewel JOIE DE VIVRE zondag 28 mei in Doesburg.

De Montmartre markten worden dit jaar verder nog gehouden op zondag 25 juni, zondag 30 juli en zondag 27 augustus. Mocht u belangstelling hebben voor het huren van een kraam of meer informatie willen ontvangen neem dan contact op via info@stein.nl of kijk op de site www.stein.nl

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.