De IJsselhoeve legt moeders in de watten tijdens Moederdag. Zowel ’s middags als ’s avonds is het genieten in de Doesburgse eetboerderij.

Om 11.00 uur start “Moederdag-Brunch’. Moeders kunnen dan 14.00 uur in het zonnetje worden gezet.

Vanaf 16.00 uur tot ongeveer 19.00 uur staat “Moederdag Live-Cooking-Diner-Buffet” op het programma. Daarbij staan de moeders weer in de spotlight.

Tijdens de moederdag-arrangementen is het binnenspeelparadijs Binkies geopend voor de jongste jeugd.

Deelnemen aan de brunch kost 24,50 euro (kinderen tot en met 10 jaar 12,50 euro). Het diner wordt aangeboden voor 30 euro (kinderen 15 euro). Reserveren voor de brunch of diner kan via 0313-474444.

Partyboerderij De IJsselhoeve ligt in het buitengebied van Doesburg nabij de campings Het Zwarte Schaar en IJsselstrand. Het horecabedrijf is via een fraaie fietsverbinding over de dijk goed en snel bereikbaar voor inwoners van Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.