Directeur De Wetelaar kondigt vertrek aan

Tineke Kolkman vertrek als directeur van de Openbare Dalton Basisschool ‘De Wetelaar’ in Doesburg. Kolkman maakt gebruik van de mogelijkheid om binnen schoolorganisatie IJsselgraaf te wisselen van baan. Kolkman vertrekt op vrijwillige basis.

 

‘Binnen IJsselgraaf bestaat de mogelijkheid tot mobiliteit. Ik heb er lang over nagedacht en uiteindelijk besloten om mij ook op te geven. Een moeilijke beslissing, want ik heb het erg naar mijn zin op De Wetelaar. Maar gezien mijn leeftijd en mijn aanstelling (3 dagen, ik werk er nu 4) vind ik het tijd om te veranderen. Bovendien loopt het op school goed, ik heb zeer veel vertrouwen in het team. Ik kan de school met een gerust hart achterlaten’, aldus Kolkman in een verklaring.

 

Voor De Wetelaar betekent dit dat er per 1 augustus een nieuwe directeur zal staan.  Wie dat wordt, is nog niet bekend. De Medezeggenschapsraad (MR) heeft hierin adviesrecht.

2 reacties

  1. Frans Schilderman

    Als Conciërge van De Wetelaar zal ik haar erg gaan missen,toch al meer dan 17 jaar daar samen werkzaam geweest,maar wens haar het allerbeste voor de toekomst.

  2. Peter van denBroeke

    Verandering van spijs doet eten, zegt men. Ik wens Tineke het allerbeste voor nu en in de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑