Disco-boot meert weer aan in Doesburg

Net als in het voorjaar komt ook in het najaar de Disco-boot naar Doesburg. Op vrijdag 5 oktober is de muziekschuit in onze stad voor een gezellige vaart over de IJssel.

Op de Disco-boot wordt muziek uit de jaren 70, 80 en 90 gedraaid, en staat bol van de discoklassiekers. De boot bestaat uit 2 verdiepingen en heeft onder andere een retro lounge en een Silent-Disco.

In het voorjaar deed de boot Doesburg al aan en toen kon het op veel belangstelling rekenen. Nu staat de ‘herfstvaart’ op vrijdag 5 oktober gepland. Vertrek is om 20.00 uur en aankomst aan de IJsselkade is ongeveer om 01.00 uur.

Getuige de foto’s op de Facebookpagina van Disco-boot is de vaartocht vooral geschikt voor mensen die opgegroeid zijn met discomuziek in de jaren 70, 80 en 90. Tickets kunnen worden besteld via www.disco-boot.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑