Discussieavond over werken zonder loon met Sadet Karabulut (SP)

Sadet Karabulut, die voor de SP in de Tweede Kamer zit, komt naar Doesburg. Karabulut praat tijdens een themabijeenkomst over werken zonder loon.

De SP laat weten van oordeel te zijn dat er een einde moet komen aan werken zonder loon. Daarom organiseert de oppositiepartij een thema-avond rond dit onderwerp om hierover van gedachten en ideeën te wisselen.

Voor deze avond is Tweede Kamerlid en voorvechtster Sadet Karabulut uitgenodigd om naar Doesburg te komen. Op 18 april zal zij gastspreker zijn op een praat en discussieavond waar ook de FNV aanwezig zal zijn.

Wij willen graag weten hoe de Doesburgers over deze zaken denken en wij nodigen u dan ook van harte uit voor deze avond. Praat mee en deel uw ervaringen en mening over gesubsidieerd werk in alle vormen die we tegenwoordig tegen komen, aldus Patrick Ott namens SP Doesburg.

De avond zal gehouden worden in de herenkamer van Het Arsenaal op maandag 18 april. Belangstellenden kunnen vanaf 19.15 uur binnenlopen en de aanvang van de avond is om 19.30 uur. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

2 reacties

  1. Frans van der Krul

    Namens de FNV zal Miekie Awater aanwezig zijn!

  2. Frans van der Krul

    Ken je mensen die werken zonder loon, of moet je zelf een werkervaringstraject doen met behoud van uitkering dan is dit een interessante avond voor je.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑