De Stichting Doesburg 777 organiseert in samenwerking met Brilliant een bijzondere Verwendag voor die inwoners van Doesburg die nodig eens verwend moeten worden.

 

Op deze dag verrassen vrijwilligers de inwoners via hun zintuigen. Met de inzet van de zintuigen, ruiken, voelen, horen, proeven en zien kunnen we iedereen verrassen en verwennen met een activiteit. Iedereen is daarbij welkom als zintuigartiest!

 

Op vrijdag 30 en zaterdag 31 januari zijn er ter voorbereiding twee workshops: ‘Hoe word ik zintuigartiest’. Elke vrijwilliger krijgt een eigen route door Doesburg.

 

U kunt denken aan: rondgaan met geurtjes, het geven van hand- of voetmassages, pedicure, manicure, ontspanningsoefeningen, verhalen vertellen of een gedicht voorlezen, ‘live’ muziek maken, of een luisterend ‘oor’ zijn. Andere voorbeelden zijn: lekkere zinnenprikkelende hapjes ronddelen, een mooie corsage maken of met iemand knutselen, borduren of nagels mooi maken. Er zijn veel manieren om iemand te verrassen en te verwennen.

 

Deelname aan één van de workshops op 30 en 31 januari in de ochtend van 10.00 -12.45 uur, of in de middag van 14.30 -17.15 uur is een voorwaarde om op 6 maart te kunnen meedoen.

 

Na aanmelding krijgt u een bevestiging en verdere details.

 

Meldt u per e-mail aan bij balie@buurtacademiedoesburg.nl of per telefoon via 0313-712400.