De organisatie van Doesburg Binnenste Buiten, de publiekstrekker die van 13 tot en met 16 juli wordt gehouden, heeft een eigen magazine uitgebracht. Het blad telt een oplage van 30.000 exemplaren en is afgelopen weekend verspreid in Doesburg.


‘DBB 4 volle dagen feest’ telt ruim dertig pagina’s en staat vol met informatie over Doesburg Binnenste Buiten. In het blad komen onder meer burgemeester Kees Luesink en Doesburger Rien Kok, grondlegger van ‘de braderie’, aan het woord.


Verder in het nummer een interview met Omroep Gelderlanderpresentatrice Angelique Krüger, aandacht voor de attracties en activiteiten tijdens Doesburg Binnenste Buiten, en natuurlijk de nodige advertenties van sponsoren en bedrijven.


Doesburg Binnenste Buiten vindt plaats van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 juli. Het behoort tot de honderd grootste publieksevenementen van Nederland. In een vorig jaar samengestelde top-100, gebaseerd op aantal bezoekers en hoeveelheid media-aandacht, staat Doesburg Binnenste Buiten op plaats 81.


Zie ook:
Binnenste Buiten in top-100 grootste publieksevenementen