Doesburg blij met winst Hanzesteden Marketing

Hanzesteden Marketing heeft de Netwerk Citymarketing Award 2018 gewonnen. Doesburg is een van de partners van Hanzesteden Marketing. Stadspromotor Niels Weijer was zichtbaar blij met de vakprijs.

Tijdens het jaarlijkse congres werd de Netwerk Citymarketing Award uitgereikt aan de meest succesvolle en bijzondere case in de citymarketingbranche en Hanzesteden Marketing is de winnaar van 2018. Zowel de vakkundige jury als het publiek heeft Hanzesteden Marketing verkozen boven de inzendingen van Gemeente Den Haag en Utrecht Marketing.

Zowel de jury als het publiek heeft gekozen voor Hanzesteden Marketing om de bijzondere manier van samenwerking tussen Hanzesteden Marketing, lokale citymarketingorganisaties, regiomarketingorganisatie en NBTC Holland Marketing.

Niels Weijers, die samen met beleidsmedewerkerJudith van Baast namens Doesburg aanwezig was bij het congres in de Apenheul in Apeldoorn, was blij na afloop. ‘Het is een mooie verrassing en mooie waardering voor ons werk’, aldus Weijers.

Weijers vervolgt: ‘Als Doesburg zijn we trots op het feit dat we Hanzestad zijn en daarmee het merk mogen voeren. In de dagelijkse gang van zaken gebruiken wij continue het merk Hanzestad in combinatie met Doesburg. Daar zijn we heel consequent in. Hoe langer we dat doen, hoe meer enthousiasme er is en hoe meer herkenbaarheid er ontstaat.’

Voorzitter van het zeskoppige juryteam Erik Braun over de prijs: ‘Voor buitenstaanders lijkt het logisch de rijke historie van de Hanze te gebruiken, maar het in praktijk brengen met zoveel partners is een uitdaging. De jury was tevens zeer blij dat de nadruk is gelegd op de beleving van de Hanzesteden. Na een pittige discussie is er toch unaniem gekozen voor het concept van Hanzesteden Marketing’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑