In het pand waar tot voor kort Noor Amsterdam zat, komt een nieuwe kledingzaak. Mario Gaillard start er Pand 41.

Pand 41 verwijst naar het adres in de Kerststraat waar de winkel is gevestigd. Ergens half februari gaat de winkel open waarbij wordt gestart met dameskleding en woondecoratie.

De werkgroep Vitalisering Binnenstad meldt dat Gaillard ervaren is met damesmode en dat er straks actuele damesmode voor zeer betaalbare prijzen wordt aangeboden. Onder andere zijn de Franse broekenmerken Place Du Jour en Norfy straks verkrijgbaar. Naast mode is er ook een collectie woonaccessoires.

‘Wij zijn blij en trots om jullie te mogen mededelen dat wij medio februari gaan starten met onze dames kledingzaak en met woondecoratie aan de Kerkstraat 41 in Doesburg’, laat Hesse-Wonnink weten op Facebook.

Hesse-Wonnink werkte voorheen voor Noor Amsterdam. Deze zaak moest sluiten nadat de hele keten van meerdere winkels failliet werd verklaard.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.