Ook Kraakselaan in Doesburg krijgt ‘bloemenentree’

Doesburg krijgt nog meer rozen. Wie straks onze stad binnenrijdt via de Kraakselaan, wordt kleurrijk welkom geheten met bloemen.

Waar nu volgens wethouder Jansen (Stadspartij) ‘gras en rommel’ staan, komen straks rozen. In het voorjaar vindt de aanplanting plaats, meldt de scheidend wethouder. Jansen keert na de gemeenteraadsverkiezingen in maart niet meer terug op het politieke toneel.

‘Het gaat om een lange strook die begint bij de afslag naar de Monseigneur Bekkerslaan en loopt tot aan de afslag Loddero. Een flink stuk dus. De Kraakselaan was de laatste “onberoosde” toegang naar Doesburg. Het wordt nu net zo leuk Doesburg binnenrijden als vanaf de brug vanuit de richting Dieren’, aldus Jansen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑