Hart2hart en Heidi van Vliet houden op zondag 2 juni de tweede editie van de Doesburg City Run. De eerste editie dit jaar was een daverend succes met meer dan 500 deelnemers.

Het goede doel van de run in 2019 is de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). De run wordt volgend jaar verder uitgebreid. Naast de afstanden van 10, 5 en 2,5 kilometer en de kidsrun, kunnen deelnemers ook meedoen aan twee runs toe met een funfactor: de flipperrun en de familie-estafette.

‘We hopen zo nog meer sportieve deelnemers en publiek naar ons evenement te trekken. De flipperrun is gewoon heel erg grappig. De familie-estafette is geschikt voor iedereen. Twee kinderen met hun ouders, of met hun opa en oma, het kan allemaal’, aldus Tony Ashek en Heide van Vliet namens de organisatie.

Ook voor deze run is een financiële bijdrage of sponsoring in de vorm van een dienst of product van harte welkom. Wilt u steunen? Mail dan naar info@hart2hart.nl. Meer informatie over de Doesburg City Run 2019 vindt u op www.doesburgcityrun.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.