De Oranjevereniging Doesburg en Oranje en de Zonnebloem nodigen de oudere mensen uit Doesburg uit voor een gezellige avond op dinsdag 22 april.

 

Tot nu was het alleen in- en voor de mensen  in de verzorgingshuizen maar nu heeft Doesburg en Oranje elders een mooie locatie gevonden. Prachtige liedjes worden door de Hohnerboys voor u gespeeld en gezongen. Liedjes die iedereen kent en meegezongen mogen worden, zelfs een dansje is mogelijk. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 22.00 uur.

 

De  avond vindt plaats bij  IJssel & Co. bij Camping IJsselstrand, Eekstraat in Doesburg.  De kosten zijn 2 euro per persoon en bij inschrijving te betalen. Voor deze 2 euro krijgen aanwezigen een gezellige avond, een kop koffie of thee, een drankje en een heerlijk hapje.

 

Aanwezigen kunnen aangeven of ze met de Plusbus gehaald en weer thuis gebracht willen worden. Doesburg en Oranje regelt dat voor ze. De kosten voor de Plusbus zijn 3 euro en dient bij inschrijving betaald te worden. Opgeven kan via de mail: info@doesburgenoranje.nl of telefonisch: 0647685963.

photo-189

 

 

 

Foto: Hanny ten Dolle