Doesburg is in de race voor een evenementenprijs. Doesburg is genomineerd voor de Landelijke Evenementenprijs 2010. In de categorie ‘gemeenten tot 50.000 inwoners’ moet het nog wel worden afgerekend met Vlieland en Zandvoort.


Enkele weken geleden werd bekend dat de video van Maarten Lindner is ingestuurd voor de wedstrijd. De productie van Lindner geeft in een video de evenementen weer, die jaarlijks in Doesburg plaatsvinden.


Stadsmanager Bart van Rooij laat weten dat de video van Lindner is genomineerd in de categorie ‘gemeenten tot 50.000 inwoners’ voor de jaarlijkse wedstrijd Landelijke Evenementenprijs. Op 13 mei vindt de prijsuitreiking plaats in Den Haag. Dan wordt bekend of Doesburg Vlieland en Zandvoort achter zich laat.


De maker van de inzending van Doesburg, Maarten Lindner van de startup LiViPro, is onlangs in het zonnetje gezet. Dat gebeurde tijdens de ledenvergadering van de Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV), een van de gangmakers achter de oproep om Doesburg mee te laten doen aan de evenementenwedstrijd.


Zie ook:
Maarten Lindner van LiViPro maakt beste Doesburgse video