Het beweegteam van Breedtesport Doesburg organiseert dit jaar diverse activiteiten voor jong en oud om in beweging te komen tijdens de Nationale Sportweek. Op zaterdag 19 april start de Nationale Sportweek in Nederland en vanaf maandag 21 april worden er verschillende activiteiten aangeboden in Doesburg.

 

Op dinsdag 22 april van 14.00 tot 15.00 uur is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de sportinstuif bij basisschool Ark Stad en sportplein Beinum. Op woensdag 23 april kunnen jongeren van 13.00 tot 15.00 uur deelnemen aan clinics boogschieten en skateboarden op het sportplein bij jongerencentrum 0313.

 

Op donderdag 24 april is Sporthal De Beumerskamp het toneel voor clinics freerunnen, breakdance, judo en zumba. van 11.00 tot 14.30 uur kunnen geïnteresseerden meedoen. Inschrijven is niet nodig. Op vrijdag 25 april vindt er een hardloopclinic plaats op het terrein van SC Doesburg. Inschrijven kan via de site: www.sportenindoesburg.nl onder de button ‘Aanmelden’, op de button ‘Nationale Sportweek’ te klikken. Aanmelden voor de clinic van vrijdag is verplicht!

 

Daarnaast organiseert Breedtesport Doesburg dit jaar ook weer een gezonde lunch en wandeldag voor ambtenaren, waarbij de ambtenaren van Doesburg in beweging zullen komen. De ouderen van ouderdagbesteding Doesburg gaan dit jaar weer samen sporten met kinderen van Kinderdagverblijf De Vlinder. Zo ontmoeten jong en oud elkaar.

 

Voor meer informatie of vragen kan contact worden opgenomen met Ward Terpstra van Breedtesportdoesburg via e-mail info@sportenindoesburg.nl of telefoon 06- 51 200 695. Op www.sportenindoesburg.nl staat steeds het laatste nieuws rond de Nationale Sportweek in Doesburg.