Specialiteitenzaak Delikasa in Doesburg is gestart met de verkoop van belegde pistoletjes. De winkel van Marja Aarts gevestigd in de Kerkstraat in Doesburg biedt klanten de mogelijkheid om voor hun broodbeleg te kiezen uit een van de vele specialiteiten uit de winkel zoals salades en kaas.

 

‘Naast Stompetoren kaas en diverse soorten boerenkaas zijn er ook broodjes met geitenkaas en schapenkaas. U kunt kiezen uit diverse salades en wij hebben enkele specialiteiten zoals een pistoletje biologische Remeker, Landgoed Affiné met sla en Doesburgse mosterd en een pristoletje met Heksenkaas en garnituur’, aldus Aarts.

 

Aarts: ‘U kunt bij ons ook terecht voor een vegetarisch pistoletje, belegd met Honingklaver kaas. Een nieuwe kaas in ons uitgebreide assortiment met een verrassende smaak’.

 

De broodjes worden iedere ochtend vers door de bakker afgeleverd bij Delikasa. Delikasa biedt sinds kort ook de mogelijkheid om lunches te bestellen. Aarts hierover: ‘U heeft de keuze uit een standaard of een luxe lunch. Heeft u speciale wensen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Een lunch die u woensdag wilt hebben moet u dinsdag voor 13.00 uur bij ons bestellen, want ook voor de lunches komen de verschillende broodjes ‘s morgens vers van de bakker’.