Sportend Doesburg doet mee aan de Nationale Sport Week. Van 16 tot en met 23 april staat de hele gemeente in het teken van sport en sportieve activiteiten.


Iedereen kan tijdens de Nationale Sport Week ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten, zo laat Breedtesport Doesburg weten. Op zaterdag 16 april vindt de aftrap van de Nationale Sport Week 2011 plaats in Schiedam.


Onder andere Doesburgse Watersport Vereniging, de Doesburgse Badmintonvereniging, Tennisvereniging Doesburg 2002, Jazzl’s Jazzdance, Sport- en Recreatie-Instituut Doesburg, De Rivalen, 0313 en Breedtesport Doesburg doen mee. Zij zetten hun deuren open, geven sportclinics, demonstaties en open lessen. Dit gebeurt gedurende de hele Nationale Sport Week.


In Doesburg kunnen belangstellenden onder andere badmintonnen, korfballen, dansen, zwemmen en tennissen volgen. Voor jong en oud worden activiteiten georganiseerd. Ook kunnen kinderen aansluiten bij de sportinstuiven van Breedtesport Doesburg. Voor meer informatie over de activiteiten kijk op de posters in de gemeente of op www.breedtesportdoesburg.nl.


De Nationale Sport Week brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sport Week krijgt onder meer steun van BN’ers die als ambassadeur optreden, zoals Marco Borsato, Frits Wester, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Peggy Vrijens en Ellen Hoog.