Doesburg Kiest (6)

Over jongerencentrum 0313 doen veel verhalen de ronde. Zowel positief als negatief. Daarom leggen we in deze aflevering van Doesburg Kiest de lijsttrekkers van de politieke partijen van Doesburg de volgende prikkelende vraag voor: ‘Moet jongerencentrum 0313 volledig, dus van top tot werkvloer, worden geleid door Doesburgers, om zo de binding en het draagvlak te vergroten?’.

3 reacties

 1. robert duis

  @Stelling No. 6.

  “Doesburgers” …… op welk moment ben je eigenlijk een “Doesburger” …..
  …… die het met deze STELLING “eens” zijn …… geef ik het advies om te gaan wonen in …… 0118 !

 2. Frans van der Krul

  Robert,
  Ben het met de stelling eens en blijf lekker in Doesburg wonen!

 3. Johan Kousbroek

  Heren van de Doesburgse media,
  Echt super, niet de vraag en de antwoorden maar wel wat er “tussen de regels” weer gezegd wordt!
  Ten aanzien van de stelling zijn de ondervraagden het eens. Het gaat erom dat er iemand op zit met verstand van zaken en iemand ook de drive heeft het te doen. Dan komen daar nog wat rand opmerkingen bij: vrijwilligers inzetten, functioneren kan beter, het moet meer (~breder) benut worden en het is voor de jongeren
  Wat opvalt is dat van het CDA de jongeren zichzelf zelfs total loss mogen roken….(eh verkopen ze daar ook wiet?) Dit lijkt me echt te ver gaan; Maar goed het is ook een methode om jongeren stemmen te winnen denk ik.
  Alle stemmende Doesburgers, incluis die van het CDA, geef ik het advies toch maar eens een andere partij dan de CDA te kiezen en daarnaast kunnen we een tegelijk afspreken hoe we het rookhol 0313 met zijn allen aanpakken! Maak er bijvoorbeeld een cafe van dat alleen bier schenkt, dan weet je tenminste zeker dat het 0313 de jongeren onder de 18 niet aan het roken helpt!
  Het lijkt me duidelijk wie hier met het (negatieve) punt aan de haal gaat. O ja CDA ik heb nog een tip voor je, een nieuw lijflied: Nederwiet! Ja echt doe maar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑