Doesburg is opgenomen in het programma van de Discoboot. De discotheek op water is op 20 april in Doesburg om van daaruit een avondje te varen met bijbehorende discomuziek.

De Discoboot is een boot waarbij het draait om muziek uit de jaren 70, 80 en 90. De boot opent de deuren om 20.00 uur en vertrekt om 21.00 uur vanaf de IJsselkade in Doesburg. Om omstreeks 01.00 uur is de boot weer terug.

Tijdens de rondvaart wordt er muziek gedraaid. Op de Discoboot waan je je terug in de tijd waarbij verdeeld over twee verdiepingen een retrosfeer heerst met bekende discoknallers.

De boot heeft verder een relax-lounge waar je kunt relaxen of een potje op de Atari spelcomputer kunt spelen. Een dj verzorgt de muziek op de boot.

De discoboot is volgens eigen zeggen vooral bedoeld voor 30+ publiek. De minimale leeftijd om mee te mogen varen is 21 jaar. Op de boot zijn voldoende toiletten aanwezig en op het buitendek mag worden gerookt.

Een ticket voor deze bijzondere boot- en muziekbeleving kost 19,50 euro. Op de boot krijg je een welkomstdrankje en verder kun je er met munten drankjes kopen. De munten kun je op de boot betalen met contact of door te pinnen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.