Er komt een jaarlijkse haringparty in Doesburg. De eerste Doesburgse Haringparty wordt op donderdag 13 juni gehouden. Tijdens het netwerkevenement wordt middels een haringveiling geld opgehaald voor een Doesburgs goed doel.


De organisatie van de haringparty is in handen van OpenCoffeeDoesburg in samenspraak met Rotaryclub Doesburg. Het zakelijke evenement vindt plaats Gasthuis du Soleil en wordt gehouden van 17.00 tot 20.00 uur.


Op dit netwerkevenement bij uitstek voor alle ondernemers en hun relaties en medewerkers, en ondernemende personen uit Doesburg en daarbuiten wordt onder andere middels een haringveiling geld ingezameld voor een Doesburgs goed doel.


Het plan is om meerdere veilingen te houden waarbij de opbrengst gaat naar een goed doel. Wie suggesties heeft wel Doesburgs goed doel dit moet worden, kan dat mailen naar info@rotarydoesburg.nl.


Op 8 juni is vlaggetjesdag in Nederland. Vanaf dat moment is nieuwe haring weer officieel verkrijgbaar. Op 13 juni staat Doesburg in het teken van haring met de haringparty. Het is de bedoeling dat het een jaarlijks evenement wordt. Binnenkort wordt er een speciale website gelanceerd voor de Doesburgse haringparty.