Doesburg krijgt er een bijzonder bedrijf bij. Willem van Holten bouwt aan de Leigraafseweg een fotostudio voor auto’s. Autobezitters kunnen hun voertuig op professionele wijze laten fotograferen.

Vanaf april wil Autografie, zoals het bedrijf gaat heten, de deuren openen. De studio bevat professioneel apparatuur zoals camera’s en lampen, en krijgt een roterende vloer.

‘Autobezitters kunnen bij ons op professionele wijze een portfolio samenstellen van hun auto. Ideaal als de auto te koop wordt gezet op internet. Ook leuk voor eigenaren van oldtimers of sportauto’s om hun bijzondere auto op een bijzondere manier vast te laten leggen’, aldus Willem van Holten.

In de studio worden auto’s op een draaiplateau geplaatst waarna ze vanuit verschillende posities worden gefotografeerd. Naast de zijkant, voorzijde en achterzijde kunnen klanten specifieke details aangeven die gefotografeerd moeten worden.

Na afloop van de fotosessie krijgt de autobezitter de foto’s mee op een USB-stick, of kan er gekozen worden om fotoalbum te laten drukken.

Autografie is gevestigd aan de Leigraafseweg 15-d unit 3, en hoopt begin april de deuren te openen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.