Doesburg & Oranje houdt koffieconcert in Gasthuiskerk

Doesburg & Oranje organiseert al vanaf 1910 activiteiten die verband houden met ons koningshuis. Het bekendst is natuurlijk de jaarlijkse viering van Koninginnedag, dat sinds 2014 wordt gevierd als Koningsdag.

In Gasthuiskerk Doesburg houdt Doesburg & Oranje op 27 april tussen 10.30 en 12.00 uur een koffieconcert met een optreden van vocaal kwartet La Cappellaccia. De zangers en zangeressen brengen een programma met serieuze en contemplatieve momenten.

La Cappellaccia is opgericht in 2005 en bestaat uit vier professioneel geschoolde zangers. Als solistenkwartet treedt La Cappellaccia op bij koren of met een eigen programma. Ook werken ze regelmatig samen met diverse instrumentalisten.

De kwartetleden zongen onder andere bij het Nederlands Kamerkoor, Cappella Amsterdam, Bachkoor Holland en De Nederlandse Bachvereniging en treden ook afzonderlijk op als solist.

Het koffieconcert is gratis te bezoeken.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑