De gemeente Doesburg is op zoek naar een proactief persoon die de bedrijven aan de gemeente bindt of binnenhaalt. Verder organiseert de beoogde Accountmanager Bedrijven ondernemersgerichte evenementen.

Dat en meer blijkt uit de vacature Accountmanager Bedrijven die de gemeente Doesburg open heeft staan. Het gaat om een voltijdbaan op het stadhuis van Doesburg die is ontstaan vanwege het vertrek van de voorganger. Het gaat om een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste baan.

De kandidaat gaat er proactief op uit om verbindingen te leggen en te onderhouden tussen de gemeente en de ondernemers binnen de gemeente of daarbuiten. Van de kandidaat wordt verwacht dat hij of zij bijdraagt aan het bevorderen van de werkgelegenheid en het organiseren van ondernemersgerichte evenementen.

De gemeente zoekt iemand die tactvol is en beschikt over goede sociale vaardigheden. Verder moet hij of zij flexibel, zelfstandig en klantgericht zijn, en netwerkkwaliteiten hebben om partijen bij elkaar te brengen en te binden.

Belangstellenden kunnen tot 5 juni solliciteren. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdagmiddag 12 juni.

Bekijk hier de volledige vacature.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.