Kadoes Conceptstore in Doesburg is de eerste winkel in de Benelux die het nieuwe sieradenmerk Gold Bandits opneemt in haar assortiment. Zaterdag 2 juni is de feestelijke presentatie van de duurzame armbanden.

Winkeleigenaar Marianne van de Velde van Kadoes Conceptstore tekende als eerste in voor een Gold Bandits-store. Er komen maximaal 69 winkels in Nederland die dit merk mogen voeren. Daarom wordt de eerste vestiging ook wel Gold Bandits Store-69 genoemd. De eerstvolgende winkel die daarna het merk opneemt in het assortiment krijgt de vermelding Store-68, tot aan 1.

Voor Van de Velde is de marktintroductie reden voor een feestelijke presentatie op zaterdag 2 juni. ‘Bubbels, fingerfood, een lach en Gold Bandits-sieraden’, zo omschrijft Marianne de presentatie, die door Doesburgers bij te wonen is tussen 13.00 en 16.00 uur.

Gold Bandits is een sieradenmerk en bestaat uit een armband met een 18 karaats bedel met zijdenkoord. Het koord is inwisselbaar waardoor het sieraad duurzaam is.

‘Iedereen kent het gevoel, soms heb je het, je wilt iets doen, maar je twijfelt, het is niet wat mensen van je verwachten, het is vaak spannend, het is anders. Dit is waar Gold Bandits over gaat’, aldus Marianne.

Kadoes Conceptstore is gevestigd in de Meipoortstraat 18 in de binnenstad van Doesburg. De winkel staat bekend om de geheel eigen stijl en het steeds wisselende assortiment.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.