Doesburg zoekt assistent sportcoach

Ben jij tussen de 16 en 23 jaar, woon je Doesburg en wil je assistent sportcoach in de gemeente Doesburg  worden? Vanaf nu kan dat, want het project Coach Actief gaat gestarten. Interesse? Geef je dan nu op.

 

Het project Coach Actief geeft je de mogelijkheid om gratis de erkende opleiding Leider Sportieve Recreatie, niveau 2; LSR-II te volgen, deze start in mei. Na de opleiding en stage wordt je ingezet om de sportcoaches en het verenigingsleven in Doesburg te ondersteunen bij allerlei activiteiten. Je zorgt er samen voor dat kinderen/tieners en jongeren in buurt of wijk of bij een vereniging in beweging komen. Naast de gratis opleiding en stage krijg je herkenbare kleding en een passende vergoeding.

 

Lijkt het je wat om sportcoach te worden? Geef je dan op bij Stijn Nijhof via s.nijfhof@cambio.nl.

 

Door het jongerencentrum 0313 worden de deelnemende jongeren, onder begeleiding  van buurtsportcoach Stijn Nijhof, ingezet om te helpen bij activiteiten in hun buurt, wijk of bij een sportvereniging. De ervaring die ze daarbij opdoen, kunnen ze goed gebruiken tijdens de rest van hun loopbaan.

 

De coördinatie is in handen van de Gelderse Sport Federatie onder leiding van Robbert Bossink. Hij is ook de docent die in september de opleiding Leider Sportieve Recreatie niveau 2 verzorgt. Daarnaast is Consult Actief betrokken als  initiatiefnemer en eigenaar van Coach Actief.

 

Met Coach Actief zijn het niet alleen de deelnemende jongeren die assistent- sportcoach worden een opleiding en ervaring rijker. Ook de wijk of sportvereniging profiteert volop van de ‘extra handjes’. Bovendien ontstaan meer mogelijkheden voor activiteiten voor jongeren tussen 6 en 25 jaar. Met hulp van de assistent sportcoaches kan hier meer voor georganiseerd worden.

 

Meer informatie over het gehele project is te vinden op www.geldersesportfederatie.nl of u kunt contact opnemen met Robbert Bossink: robbert.bossink@geldersesportfederatie.nl of via tel: 06 209 52 490.

1 reactie

  1. Frans van der krul

    Weet iemand of dit om een vrijwilligersfunctie gaat om een betaalde, dit omdat buurtsportcoach Stijn Nijhof een betaalde kracht is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑