De Stichting Hanzefeesten Doesburg heeft twee cheques van elk 1.500 euro in ontvangst mogen nemen. De cheques zijn afkomstig van het evenementencollectief TODoesburg en van restaurant La Boucherie.

 

Op 28 maart werd de HanzeDans en HanzeSchrans benefietavond voor de Hanzefeesten  in de Gasthuiskerk te Doesburg gehouden. De avond was een initiatief van de TODoesburg ondernemers. De avond heeft het bedrag van 1.500 euro opgebracht. Bistro La Boucherie aan de Boekholstraat in Doesburg heeft het bedrag met maar liefst  1.500 euro aangevuld.

 

Het bestuur van de Stichting Doesburgse Hanzefeesten heeft in heugelijke stemming de twee cheques in ontvangt genomen en zal de bijdrage een passende bestemming geven in de programmering van de Hanzefeesten.

 

De Hanzefeesten worden dit jaar gehouden op zaterdag 13 juni van 11.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kijk op de website: www.doesburgsehanzefeesten.nl.

photo-14

 

foto: Linda Roelfszema

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de foto van van links naar rechts: Henri van Rooy van restaurant De Bonte Hond, Ton van Stiphout, Debby Plas van Het Arsenaal, medewerker La Boucherie, Karel Welter van Bistro La Boucherie,  Frieda Oosten, Edward van der Beek en Wilma van der Velden, bestuur Hanzefeesten. Zittend: Aloys Seegers van Alfun en Kees Bongers van Bistro La Boucherie.