DoesburgDirect.nl komt met WK Pool; Inschrijving van start

Het WK Voetbal in Brazilië begint op 12 juni. 24 Landen strijden dan een maand lang om de wereldtitel. Doesburg zal die weken weer oranje kleuren en om de oranjekoorts verder aan te wakkeren, houdt DoesburgDirect.nl dit jaar een WK Pool.

 

Bij de WK Pool is het de bedoeling om de uitslagen van de wedstrijden te voorspellen. Deelname aan de WK Pool van DoesburgDirect.nl is volledig gratis en wordt gespeeld via de professionele pooltool van Scorito.com.

 

Voor velen is Nederland dit jaar geen favoriet. Toch bereikten onze jongens vier jaar geleden bij het WK in Zuid-Afrika de finale, ondanks dat toen de verhalen vooraf ook niet al te gunstig waren. Eind deze week maakt bondscoach Louis van Gaal welke spelers er mee mogen naar Brazilië.

 

Aangezien elke inwoner van Nederland bondscoach denkt te zijn, hoopt de organisatie van de WK Pool van DoesburgDirect.nl op veel deelnemers. Na een eenmalige registratie is het mogelijk om de voorspellen in te voeren. Na afloop worden de beste voorspellers beloond met mooie prijzen.

 

Hier aanmelden en voorspellen!

 

4 reacties

 1. Fabian van der Beek

  aangemeld!

 2. Richard Kok

  Aangemeld!

 3. Gert-Jan Tas

  Ik doe mee!

 4. Wil Verlaan

  Als voetbalnitwit heb ik deel 1 van de voorspellingen ingevuld. En wie weet, is meedoen belangrijker dan winnen…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑