DoesburgDirect.nl start beeld-herken-competitie

DoesburgDirect.nl start deze maand met een competitie waarbij lezers van de site moeten raden waar foto’s zijn gemaakt. Het gaat hierbij om het melden van de straatnaam en eventueel huisnummer waar de foto is gemaakt. Elke maand worden er winnaars bepaald en na twaalf maanden wordt de beste ‘beeldherkenner’ van Doesburg gekozen.

 

DoosKomend weekend verschijnt de eerste foto uit de beeld-herken-competitie op de site. Het is dan de bedoeling dat onder de foto op de site de straatnaam en het huisnummer wordt gemeld waar deze foto is gemaakt.

 

De personen die de eerste drie goede antwoorden geven, daarvan worden hun namen in een grote doos (zie foto) gedaan. Elke maand herhalen we dit. Als eind december de doos is gevuld met 36 namen, dan worden de winnaars bepaald. Iedereen kan dus elke maand weer opnieuw meedoen. Hoe vaker je bij de eerste drie zit, hoe vaker jouw naam in de doos gaat en dus meer kans oplevert om te winnen.

 

De foto’s die worden geplaatst zijn gemaakt in Doesburg. Het gaat veelal om detailfoto’s. Van belang is om het antwoord onder de foto op DoesburgDirect.nl te voorzien van je voor- en achternaam. Alleen dan is de inzending geldig en gaat de naam in de doos. De doos is gemaakt door de twee knutselende Doesburgse basisschoolleerlingen. Antwoorden die op Twitter of Facebook worden geplaatst, zijn niet geldig. Alleen de eerste drie juiste antwoorden op DoesburgDirect.nl krijgen een plekje in de beeld-herken-doos.

1 reactie

  1. Jelle Koning

    Zanderskamp!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑