DoesburgDirect.nl start lezersonderzoek

Het nieuws- en informatieplatform DoesburgDirect.nl is een onderzoek gestart naar haar eigen site. Doelstelling is te achterhalen of de informatievoorziening op de site naar wens is en of er verbeteringen moeten worden doorgevoerd. Het invullen van de enquête duurt slechts enkele minuten, kan eenvoudig via internet en gebeurt volledig anoniem.


Via deze link kan het enquêteformulier direct worden ingevuld. Het invullen van de enquête duurt slechts enkele minuten. Founder Richard Kok van DoesburgDirect.nl hoopt met de resultaten de site verder te kunnen doorontwikkelen naar de wens van de gebruikers.


‘Via Google Analytics zie ik wat scoort en niet scoort op de site. Naast harde cijfers ben ik ook benieuwd naar motivatie, suggesties, lay-out en andere aspecten van de site. Meer de kwaliteitsaspecten. Die hoop ik hiermee inzichtelijk te krijgen’, aldus Kok.


De enquête is maandag 24 september online gegaan. De doelstelling is dat het onderzoek enkele weken loopt en dat daarna verbeterpunten kunnen worden bepaald. Vervolgens zullen er noodzakelijke aanpassingen plaatsvinden op DoesburgDirect.nl.


Tip
Naar de vragenlijst

5 reacties

 1. Martin Korporaal

  Richard, goed initiatief zo’n enquete. Ik heb hem zojuist netjes voor je ingevuld. Hopelijk volgen er velen met mij.

 2. Frans van der Krul

  Ook ingevuld, behalve vraag:
  9. Welk rapportcijfer geeft u de onderstaande sites, als mogelijke inspiratiebron voor een nieuwe lay-out van DoesburgDirect.nl? (linkjes kunt u in uw browser plakken)Het laatste is zeer lastig om te doen, dingen opzoeken binnen een lezersonderzoek.

 3. Richard Kok

  Ben het volledig met jou eens Frans, alleen vraag 9 kan ik niet anders in de vragenlijst zetten. Het gaat om deze sites:

  http://www.marketingfacts.nl/

  http://demo.theme-junkie.com/freshlife/

  http://velvetescape.com/travel-blog/

  http://venturebeat.com/

 4. Frans van der Krul

  Richard,
  De sites bekeken en ben de weg kwijt na zoveel tekst en steeds maar moeten door klikken, na 2 keer klikken:weg wezen!Geen van de sites zou ik gebruiken als een inspiratie bron, behalve over zoals hoe het NIET moet.

 5. robert duis

  Geachte Heer Kok,

  Na het bekijken van deze 4 websites zou ik willen zeggen: NIETS veranderen aan de http://www.doesburgdirect.nl (Alleen de afschuwelijke foto van het IJSSEL-aanzicht vervangen door een mooie foto van de prachtige binnenstad van Doesburg).
  De vraag van Uw kant om de website (derde hokje) te vermelden, begrijp ik niet helemaal.
  In in eerdere correspondentie tikte U mij namelijk op de vingers: “Geen reklame maken op deze website!” Please comment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑