Doesburger aan de slag in Holland Heineken House

Vincent Kreileman vertrekt vandaag naar Londen om aan de slag te gaan in het Holland Heineken House. De Doesburger zal zes weken lang actief zijn in de ‘Nederlandse feesttempel’, die vooral bekend staat als feestplaats bij medaillewinst van een Nederlandse deelnemer aan de Olympische Spelen.


Kreileman vertrekt vandaag voor een periode van zes weken. Het Holland Heineken House is gevestigd in Alexendra Place in Londen, een grote concerthal die wordt omgebouwd tot Holland House.


Twee jaar geleden werkte Kreileman ook in Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen. ‘Dat was in Vancouver. Een ontzettende mooie beleving. Je maakt zoveel dingen mee waarover je uren kan vertellen. Zo zaten we bijvoorbeeld in het stadion toen Sven Kramer zijn ‘foute” wissel maakte en was er iedere avond een live optreden van grootste Nederlandse artiesten van Marco Borsato tot Armin van Buren, echt geweldig’.


Kreileman vervolgt: ‘Ook is het heel bijzonder om met een grote groep mensen van ongeveer 300 man aan het werk te zijn in het buitenland, terwijl je de Nederlandse cultuur uitdraagt. Ik ben tijdens de spelen te volgen op mijn twitter @kreiltje en probeer daar mooie belevenissen op te delen’.


2 reacties

  1. agnes das

    Super Vincent! Geniet van alle mooie dingen en ik zal je zeker volgen!
    Heel veel plezier.
    Agnes Das

  2. Ellen Mulder-Metselaar

    Veel succes en vooral ook plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑