Bekende en minder bekende Doesburgers hebben hun stad een 7,5 als rapportcijfer gegeven. Dat blijkt uit een telling onder de deelnemers van Mijn Doesburg 2011, een rubriek op DoesburgDirect.nl waarin Doesburgers hun stad een rapportcijfer gaven.


De rubriek draaide tussen Kerst en de jaarwisseling. Een kleine veertig Doesburgers, stakeholders van DoesburgDirect.nl, kwamen daarbij aan het woord in de rubriek Mijn Doesburg 2011. Een van de vragen daarbij was wat hun rapportcijfer was voor Doesburg in 2011.


Het gemiddelde cijfer dat gegeven werd was 7,53. Opvallend daarbij was dat er geen onvoldoendes werden uitgedeeld. De meesten gaven Doesburg een 7 of een 8. Het laagste cijfers dat werd gegeven was een 6, het hoogste een 9.


In de rubriek Mijn Doesburg 2011 kwamen Doesburgers aan het woord die het afgelopen jaar op enige wijze betrokken waren bij DoesburgDirect.nl. Ze kregen allen vijf vaste vragen voorgeschoteld. De rubriek werd goed ontvangen door de lezers, zo bleek uit reacties op de site en op Twitter en Facebook. Ook het bezoekersaantal van de site schoot in de week tussen Kerst en oudejaarsdag hard omhoog.