Het Doesburgse bedrijf Muscle Power heeft een mobiele unit in het assortiment opgenomen waarmee wasbakken eenvoudig op verschillende plekken te plaatsen is. Zeker in de huidige tijd van het coronavirus is het veelvuldig wassen van handen van groot belang.

Het gaat om een mobiele handwasunit met voetpomp, RVS wasbak met kraan, een tank van 20 liter voor schoon water en voor afvalwater, zeep of desinfectiegel dispenser met sensor, papierhouder, 4 gelagerde wielen met rem en een kastdeur met slot.

Persoonlijke hygiëne, en met name het handen wassen, is in deze tijden van COVID-19 iets waar een grote behoefte aan is. Deze behoefte zal er niet alleen zijn tijdens deze periode, maar dit zal ook blijven wanneer de maatregelen worden versoepeld of opgeheven, laat Muscle Power weten.

Door de tanks voor vuil en schoon water, is de mobiele handwasunit op elke gewenste plek te plaatsen. Zeker in openbare ruimtes waar na de lockdown weer veel mensen passeren of bij elkaar komen, zal de behoefte aan dergelijke hygiëne-apparaten toenemen.

De mobiele handwasunit is 153 centimeter hoog, 79 centimeter breed en 49 centimeter diep en kost 845 euro inclusief btw. De unit wordt door Muscle Power geleverd zonder gel en rol en heeft een levertijd van één week.

Muscle Power is gevestigd op bedrijventerrein Beinum-West. Vanwege de maatregelen van het RIVM is de showroom van het Doesburgse bedrijf tijdelijk gesloten. Muscle Power is te telefonisch te bereiken via 0313-750727.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg