Doesburgse avondvierdaagse van 5 tot en met 8 juni

Van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 juni vindt weer de jaarlijkse avondvierdaagse in Doesburg plaats. Elke avond wordt er vanaf zes uur gestart bij speeltuin ‘De Kindervreugd’ aan de Marijkelaan in Doesburg. De loopafstanden bedragen 7, 10 of 15 kilometer.


Net als voorgaande jaren staat ook dit jaar de saamhorigheid en gezelligheid weer voorop met respect voor een ander, zo laat organisator Felix Hermanns weten. ‘De organisatie vindt dit een belangrijk onderwerp voor de gehele gemeenschap. Men praat en wandelt met elkaar of je uit Doesburg komt of uit de omgeving, het maakt ons als organisatie niet uit. Maar heb respect voor elkaar, in welke hoedanigheid dan ook’.


De voorinschrijving kan tot zaterdag 2 juni via de onderstaande adressen en telefoonnummers:

Bingerdenseweg 8                     0313-47 57 31

Kosterstraat 13                           0313- 47 19 08

Seringenlaan 40                        0313-47 48 28


Kosten voorinschrijving  bedraagt 4,50 euro. Het inschrijfgeld bij inschrijven bij de start op 5 juni bedraagt 5 euro. De afstanden waaruit gekozen kan worden, zijn 7, 10 en 15 kilometer.


Starten kan men tussen 18.00 en 18.30 uur op dinsdag, woensdag en donderdag. Vrijdag starten de wandelaars om 18.00 uur. De intocht start 19.30 uur vanaf de Contre Escarpe, door de binnenstad naar het eindpunt speeltuin de Kindervreugd aan de Marijkelaan. Daar ligt een welverdiende medaille te wachten voor de deelnemers.


2 reacties

  1. Atie Vree

    Het zou wel veel makkelijker zijn voor supporters wanneer jullie de route erbij vermelden.

  2. thea gijsberts

    de route kun je in de speeltuin halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑