Een kleine 30 bedrijven uit Doesburg hebben het jaarlijkse vakantie-initiatief Huttendorp ondersteund. De organisatie spreekt dan ook van een succesvolle aflevering.

Van 14 tot 17 augustus hadden de kinderen in Doesburg Huttendorp. Maar liefst 51 kinderen bouwden in 8 teams kastelen, forten, kroegen en een mooi buitenverblijf.

Gedurende de vier dagen kregen de kinderen als startkapitaal 10 pallets en 35 munten. Meer munten om materialen te kopen moesten ze ‘ verdienen’ door spelletjes, quizen en een speurtocht te doen of te knutselen.

Aan het eind van de week werden er drie prijzen uitgedeeld: de prijs voor mooiste hut, meeste punten en beste samenwerking. Daarna werden de hutten gezamenlijk met de ouders afgebroken en was er, na het opruimen, een barbecue voor de kinderen, ouders en vrijwilligers.

Huttendorp0313 Editie 2017 is mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van de vele vrijwilligers, de sponsoren en natuurlijk het fanatieke bouwen van de kinderen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.