Doesburgse cateraar pakt landelijke vakprijs

Easy-Plan Contractcatering Doesburg valt in de prijzen. Het Doesburgse bedrijf krijgt op 22 november de Werkgever van het jaar 2011-Award in de cateringbranche. De prijs wordt uitgereikt door Marieke de Vries, bestuurder van CNV.


Edward Bulte van Easy-Plan Contractcatering laat weten reuze trots te zijn op deze vakprijs. De award wordt op 22 november uitgereikt op de Easy-Plan cateringlocatie van Biblioservice Gelderland Arnhem aan de Zeelandsingel in Arnhem.


In de Week van de Catering wordt jaarlijks een prijs voor de werkgever van het jaar uitgereikt. Easy-Plan Contractcatering kreeg een 9 als rapportcijfer van hun medewerkers en mag morgen dus de Werkgever van het jaar 2011-Award in de cateringbranche in ontvangst nemen.


Easy-Plan Contractcatering Doesburg is gevestigd in de Ooipoortstraat in het centrum van de stad. Het bedrijf verzorgt de catering voor scholen, bedrijven en overheidsinstellingen.

3 reacties

 1. marga b

  Beste Edward Bulte,

  Ik zag dat er nog geen reactie geplaats was op dit artikel en dacht nou daar gaan we dan maar snel ieets aan doen.

  Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs en erkenning.
  Veel succes verder met je bedrijf en als ik een cateraar nodig heb weet ik je te vinden.

  hartelijk groet

  Marga Bles
  marga bles

 2. Hendrik

  Inderdaad van harte gefeliciteerd met de prijs!

  Wij zullen inderdaad ook hieraan denken wanneer we weer catering nodig hebben.

  Groet,

  Hendrik

  (ps: het is jammer dat buiten alle negatieve reacties op deze site deze, gelukkig selecte groep ‘Doesburgers’, die daar vooral mee bezig zijn niet eens de moeite nemen om positief nieuws eens te waarderen…. Ik ben heel blij met deze website, maar vele reacties zijn vaak om van te gruwelen qua niveau of ‘oogklepperigheid’…)

 3. Bart

  @ Hendrik, deels geef ik u-jou gelijk maar een laagje kritiek is niet verkeerd alhowel dit nieuws prima is voor iemand die goed aan de weg timmert, uhhh kookt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑