Het aantal inzendingen voor de fotowedstrijd van DoesburgDirect.nl is de laatste weken flink opgelopen. Het gaat hierbij om foto’s waarin het thema ‘Herfst in Doesburg’ is verwerkt. Foto’s kunnen tot en met 5 december worden ingezonden. De winnaar krijgt een culinaire avond bij restaurant De Liefde in Doesburg aangeboden.


Sinds september kunnen mensen foto’s inzenden voor de fotowedstrijd. Vooral de laatste drie weken is het aantal ingezonden foto’s flink toegenomen. Opdracht bij de fotowedstrijd is het thema ‘Herfst in Doesburg’ zo goed en origineel mogelijk in beeld te brengen.


De jury beoordeelt de foto’s op thema-interpretatie, compositie, creatieve benadering en belichtingskeuze ten aanzien van het onderwerp. De winnaar van de fotowedstrijd krijgt een culinair arrangement voor twee personen aangeboden door restaurant De Liefde in Doesburg. Het gaat om een avondvullend programma met amuse, viergangendiner inclusief wijnarrangement en wijnadvies, kop koffie met likeur en bonbons toe. Daarnaast is er een extra prijs in de vorm van een workshop digitale fotografie, gegeven door Joost de Wolf van JdW Fotografie uit Doesburg.


Deelnemers kunnen tot en met 5 december hun herfstfoto inzenden. Daarna gaat de jury aan de slag met de beoordeling. De winnaar zal bekend worden gemaakt op DoesburgDirect.nl.


Zie ook:
Fotowedstrijd met culinaire hoofdprijs op DoesburgDirect.nl