Doesburgse ondernemer start webshop met duurzame wanddecoratie

De Doesburgse onderneemster Angelique Bosman is samen met Jelle Koning de webshop SUSZ gestart. De webshop levert duurzame wanddecoratie en speelt in op de toenemende vraag naar duurzame producten.

Wat kan ik als ondernemer bijdragen aan het behoud van onze prachtige planeet?​ Die vraag stond aan de wieg van SUSZ. Want dat we duurzamer met de aarde moeten omgaan, staat volgens de initiatiefnemers buiten kijf.

Het begon als platform voor de verkoop van door Angelique Bosman ontworpen en duurzaam geproduceerd behang. Compagnon Jelle Koning zag het potentieel en samen ontwikkelden ze de eerste ideeën door tot een breder concept: duurzame wanddecoratie met een missie. Mooie muren, uniek design, natuurlijk duurzaam. Dat is SUSZ. Maar SUSZ is meer: SUSZ inspireert en informeert

‘Met de zorgvuldig samengestelde collectie duurzame producten laten we onze liefde voor schoonheid en design zien en willen we je aanzetten een unieke stempel op jou thuis te zetten’, aldus Bosman.

SUSZ streeft naar 100% circulair maar dat doel is momenteel helaas nog niet haalbaar en dus biedt de webshop voornamelijk duurzame producten aan. Bosman: ‘Behang en verf, kunst of accessoires: bij elk wandproduct vertellen we je over de materialen, de leverancier en hoe duurzaam het product nou eigenlijk is. Daarin zijn we transparant’.

De komende tijd zal het productassortiment zich verder uitbreiden. In samenwerking met diverse leveranciers zal ook gewerkt worden aan verdere verduurzaming van de producten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Suc6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑