Verrassend Doesburg zoekt donateurs

Het evenement Verrassend Doesburg, de opvolger van Doesburg Binnenste Buiten, is een donateursactie gestart. Daarmee wil de organisatie inkomsten genereren die nodig zijn om het evenement te bekostigen.

Verrassend Doesburg wordt gehouden van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli. Uitgangspunt bij het evenement is dat het om een kwalitatief hoogwaardig evenement gaat met straattheater van niveau, muziek van hoge kwaliteit en foodtrucks die als de betere van Nederland door het leven gaan.

Daar is geld voor nodig. Daarom is initiatiefnemer Eddy Berentsen van Grote Beer Licht en Ontwerp een donateursactie gestart. Inwoners van Doesburg kunnen vriend worden van Verrassend Doesburg en kunnen hiermee het evenement financieel ondersteunen.

Berentsen laat weten dat er op veel plekken in Doesburg inschrijfformulieren komen te liggen om donateur te worden. ‘De vrienden van het eerste uur’ Bas Derksen, Maarten Jansen en Eddy Berentsen gaan zelf langs vrienden, buren, bekenden, familie, ondernemers, voorbijgangers en mede-sporters om vriend te worden van Verrassend Doesburg.

Naast geld is de beschikbaarheid van vrijwilligers van groot belang. Wie geld wil doneren of een handje wil helpen bij de organisatie, kan contact opnemen met Eddy Berentsen via mailadres info@grotebeerlichtenontwerp.nl, of binnenlopen bij zijn werkplaats Grote Beer Licht en Ontwerp aan de Ooipoortstraat 3.

Zie ook:
Verrassend Doesburg vervangt DBB en mikt op kwaliteit

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

4 reacties

 1. Frans van der Krul

  suc6 met de werving.

 2. Wico Ankersmit

  Heel goed dat er een opvolging komt voor Doesburg Binnenste Buiten. En succes met de organisatie. Wel zou ik niet gaan voor Foodtrucks. Doesburg is juist sterk met zijn grote variatie aan culinaire plekken en zoek juist daar de samenwerking mee. Dit doen we ook bij Vaasaqua dat is ontstaan toen ik uit Doesburg vertrok en dit evenement begon te organiseren in Vaassen, en nu inmiddels al 25 jaar.

 3. Ankie Seegers

  Waar zijn de formulieren te krijgen/ wat is het bankrekeningnummer? Veel succes!!!

 4. Marga Bles

  Heel veel succes gewenst, volgens mij komt dat helemaal goed.
  Lekker met de tijd mee. Al die ludieke foodtrucks alleen al, een lust voor het oog en altijd overvalt me dan een gevoel van weemoed, heimwee naar de jaren 70!
  Zie er nu al naar uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑