Drie inwoners van Doesburg hebben een groot kerstpakket gekregen dat is samengesteld door Doesburgse ondernemers. De kerstpakketten werden verloot tijdens de extra koopzondag afgelopen weekend.

Zondag 18 december om 16.00 uur kwamen bezoekers van de stad naar de driesprong. Daar werden ze verwelkomd door de Kerstman. Bij café DuMidi zong Esther ter Steeg als opwarmertje voor de verloting kerstliederen, begeleid door gitarist Eddy Berentsen van Grote Beer Licht en Ontwerp.

Afgelopen weekend konden winkelbezoekers een kaart invullen en in de bus doen bij Ter Steeg Lederwaren in de Meipoortstraat 4. Onder de inzenders werden drie grote kerstpakketten verloot.

Voorwaarde was wel dat de deelnemers aanwezig moesten zijn bij de trekking. Hierdoor grepen Jette Galema, Rosanne Kabel en de heer of mevrouw Wieland uit Giesbeek mis, omdat ze er niet waren. Wel met een fraai kerstpakket naar huis gingen Hans de Wolf, mevrouw Zeilmaker en de heer Kranenkamp.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.