Doesburgse horeca scoort met Proef Doesburg

Doesburgse restaurants hebben zaterdagmiddag alles uit de kast getrokken tijdens Proef Doesburg. Tijdens het culinaire evenement in de Martinikerk presenteerden de Doesburgse eetgelegenheden zich aan het publiek. De Martinikerk was zaterdagmiddag omgetoverd tot een groot veelzijdig restaurant. Van geurige lasagne tot het exclusieve Livar-vlees en van herfstig bokbier tot hartverwarmende dieprode wijnen. Alles werd uit de kast getrokken om de bezoekers het naar hun zin te maken.


De werkwijze was eenvoudig; bezoekers konden kosteloos het ‘kerkrestaurant’ binnen en konden met speciale munten van 1,50 euro per stuk hapjes en drankjes kopen. In het midden van de kerk stonden tafels om de gekozen gerechten te nuttigen.


De belangstelling voor de restaurants was goed te noemen. De eettafels in de kerk waren continue bezet en bezoekers genoten massaal van de maaltijden. Punt van verbetering was volgens enkele bezoekers dat het, zeker in het begin van de middag, wat aan de koude kant was in de kerk.


De horecabedrijven die deelnamen aan Proef Doesburg waren Hotel Doesburg, Cafe De Waag, La Boucherie, De Bonte Hond, Het Zesde Zintuig, De Liefde, La Liguria, Caldo e Freddo en Giacomo’s.


Bekijk de foto’s van Proef Doesburg

2 reacties

  1. Paul

    Een kerstmarkt hoort koud te zijn. Het liefst nog enkele sneeuwvlokken. Prima organisatie. De mensen die op- en of aanmerkingen maken over de temperatuur in de kerk doen er verstandig aan om volgend jaar een extra jas aan te trekken. Het initiatief van de horeca-ondernemers in de kerk vond ik beregoed.

  2. Rudi Oorlog

    Het was fantastisch goed. Heerlijke maaltijden met een goed wijntje of biertje erbij.
    Het is wederom een event die Doesburg weer op de kaart kan zetten.
    Aan de organisatie alle dank voor een leuke middag en avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑