Sinterklaas heeft dit jaar extra aandacht voor pleeggezinnen in onze gemeente. Diverse Doesburgse ondernemers ondersteunen dit initiatief en helpen de Sint.

Op 1 december komt Sint Nicolaas speciaal naar de Gasthuiskerk in Doesburg voor pleegkinderen uit Gemeente Doesburg, Gemeente Rheden en Brummen om met hen weer een geweldig feest te vieren. Een feest voor pleeggezinnen met hun kinderen en pleegkinderen.

Dit is het derde jaar op rij dat Sinterklaas dit doet want hij komt graag naar deze kinderen omdat het ieder jaar weer een grote happening is. Zo’n 35 (pleeg)kinderen, in de basisschool leeftijd, komen met hun (pleeg)ouders naar de Gasthuiskerk in Doesburg, waar ze onthaald worden met warme chocolademelk en speculaas en waarschijnlijk heeft de Sint voor elk kind weer een mooi cadeau.

Omdat Sint Nicolaas niet overal tijd voor heeft, gaan Warm Hart voor Pleegkinderen en Lindenhout Entrea hem een handje helpen.

Zonder steun van de Gemeenten Doesburg en Rheden, Gestichten van Weldadigheid, Gasthuiskerk, Warenhuis Staarink, LekkerszenZo en Hema uit Doesburg, Albert Heyn en Coop eveneens uit Doesburg, Alfun Drempt, Kiwanis Rheden en Lions Brummen zou dit feest niet mogelijk zijn.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.