Doesburgse bedrijven zijn hofleverancier van de superverloting van Angerlo Vooruit. Zo valt er bij de loterij een e-bike van Xycleservice te winnen en is de hoofdprijs van de eerste trekking een luxe espressomachine van Meipoort Doesburg.

De loterij telt 5 maandelijkse trekkingen waarbij totaal ruim 25.000 euro aan prijzen te winnen is. De eerste trekking is op zondag 26 november. De hoofdprijs van die trekking is een Jury E6 platina espresso machine van Meipoort Doesburg. Deze prijs vertegenwoordigt een waarde van 949 euro.

Bij de tweede trekking op donderdag 21 december levert EP Doesburg de hoofdprijs. Dan is een Philips smart TV ter waarde van 900 euro te winnen. Ook de derde trekking op zondag 7 januari levert EP Doesburg de hoofdprijs. Dan is een Samsung smart TV ter waarde van 950 euro te winnen.

Wie een e-bike van Xycleservice Doesburg wil winnen, moet woensdag 31 januari omcirkelen in zijn agenda. Dan is deze prijs met een winkelwaarde van 1.999 euro de hoofdprijs. In de vijfde en laatste trekking op zaterdag 24 februari is een fonkelnieuwe Peugeot 108 van Garage Schel ter waarde van 10.940 euro te winnen.

Een lot om deel te nemen aan alle 5 de trekkingen van de superverloting kost 100 euro en is te kopen bij Garage Schel of in de kantine van Angerlo Vooruit. Naast EP Doesburg, Xycleservice en Meipoort Doesburg stellen nog een reeks aan Doesburgse bedrijven prijzen beschikbaar voor de superverloting.

De opbrengsten van de superverloterij komen ten goede aan de verbouwing van de accommodatie van Angerlo Vooruit.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.