De DoesburgseKadedagen wordt dit jaar alleen op zaterdag gehouden. De organisatie heeft de zondag 23 september van het tweedaagse evenement afgelast vanwege de slechte weersverwachtingen.

Die weersverwachtingen geven aan dat er veel wind en regen komt. Voor de organisatie reden om zaterdag rond de middag het besluit te nemen dat het dit jaar bij één dag blijft.

Daarmee gaat de derde editie van de DoesburgseKadedagen de geschiedenisboeken in als slechtste editie. Zeker in vergelijking met vorig jaar toen vanwege prachtig week recordaantallen werden genoteerd.

Volgens de weerverwachting van de KNMI wordt het zondag kil en nat. In de middag worden langdurige buien verwacht bij een temperatuur van slechts 13 graden.

Wie dus naar de DoesburgseKadedagen wil, kan zaterdagmiddag nog terecht tot 18.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop. 

Foto: Richard Kok